torsdag 9. juni 2011

Utvendig maling - hvilket produkt skal jeg velge?

I dagens marked finnes det et utalls forskjellige malingstyper for utendørs treverk. Vi vil her gi et kort innblikk i egenskapene til de forskjellige fra Nordsjö!

Tinova Dekkende:
  
Tinova Dekkende er et tradisjonell, oljebasert produk for utvendig treverk. Den har en vedlikeholdsintervall på opptil 8 år, avhengig av om det er sol- eller skyggeside. 

Vi anbefaler Tinova Dekkende til de av våre kunder hvor underlaget er gammel oljedekkbeis eller oljemaling, og det kun er ønskelig med 1 strøk for å friske opp farge og glans. 

Tinova V Premium:
  
Tinova V Premium er et vanntynnbart produkt for utvendig treverk. Den er oppbygd på en kombinasjon av alkyd og akryl, hvor alkyden trenger godt inn i underlaget og gir god vedheft, mens akrylen gir en værbestandig overflate. Det at Tinova V Premium inneholder alkyd gjør den i tillegg lettere å stryke ut, enn rene akryl malinger som Nordsjö One. Den har en vedlikeholdsintervall på opptil 14 år, avhengig av om det er sol- eller skyggeside. 

Vi anbefaler Tinova V Premium til de av våre kunder hvor underlaget er gammel oljedekkbeis eller oljemaling, og det skal males 2 strøk. Enten på grunn av ny farge på huset eller fordi kunden ønsker et produkt som holder lenger. 

NYHET: Nordsjö One:
Nordsjö One er en ny generasjon dekkende akrylmaling. Det at den er oppbygd på  akryl gjør at den gir en effektiv beskyttelse mot vær og vind, den holder særdeles godt på farge og glans, den er svært lett å påføre, samt at den dekker veldig bra! Nordsjö One har en meget kort tørketid, noe som kan være en stor fordel om det blir brukt f.eks. stillas. Den har en vedlikeholdsintervall på opptil 16 år, avhengig av om det er sol- eller skyggeside. 

Vi anbefaler Nordsjö One til de av våre kunder som ønsker det aller beste til sitt livs største investering - huset! 

1 kommentar: